Papirposer i høj kvalitet

Hos Danbag Paper Solutions A/S producerer vi papirposer af enhver slags. Vores posemaskiner kan lave alle typer klodsbundsposer; fra de helt små poser til kaffe eller te, til større poser til mel og gryn. Vi tilbyder vores papirposer til kunder i hele Danmark.

Vi kan producere følgende typer papirposer:
  • Klodsbundsposer
  • Fladposer/brødposer
  • Melposer
  • Kaffeposer
  • Teposer
  • Slikposer
  • Industriposer

Poser med unikke udtryk

Hos Danbag Paper Solutions A/S kan vi trykke poser til dig med dit helt eget logo, design og udtryk.

Vi fører ikke noget standardprogram, da vi kun er ordreproducerende. Papiret bliver først trykt på en af vores moderne Flexo trykmaskiner, og derefter konverteret til fladposer eller klodsbundsposer.


Vi kan tilbyde flere forskellige papirkvaliteter, bl.a. hvidt og brunt kraftpapir – med eller uden PE.

Vi har naturligvis styr på sporbarheden i vores produktion, ligesom vi også kun anvender fødevaregodkendt papir til poser der skal være i direkte, eller indirekte kontakt, med fødevarer. Vi anvender desuden kun vandbaserede trykfarver til poser med tryk og poser med logo.

​Ring og hør mere om mulighederne for papirposer

Vi forsøger altid at opfylde dine ønsker og behov, når det kommer til vores papirposer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi rådgiver dig gerne om formater og papirkvaliteter for at få den optimale konkurrencedygtige pose. Vi stræber efter at svare hurtigt, da vi lægger stor vægt på at være fleksible og servicemindede.

Du kan kontakte os allerede i dag på telefon: +45 96 15 13 38 eller +45 97 51 22 75, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for papirposer. Du kan også sende os en mail på: dan-bag@dan-bag.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 Vi leverer til hele Skandinavien

 Vi er fleksible og troværdige

 Vi har et bredt produktsortiment​

Om Danbag

Danbag Paper Solutions A/S er et danskejet aktieselskab. Vi producerer gavepapir, blomsterpapir, papirposer og fastfood emballage til grossist- og industrikunder.

FSC fsc certifikeret Dan-bag

kontrolrapport Dan-bag

Kontakt

Danbag Paper Solutions A/S
H.C. Ørstedsvej 22-24
7800 Skive
CVR: 32260705
+45 97 51 22 75
+45 96 15 13 38
dan-bag@dan-bag.dk

Besøg Scanbag A/S
Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies Jeg accepterer