Gavepapir med og uden tryk til grossister

Vi tilbyder gavepapir og indpakningspapir i mange forskellige udgaver og papirkvaliteter. Vi er kun ordreproducerende og har derfor ikke vores eget design.


Vi trykker indpakningspapiret på vores moderne Flexo trykmaskiner fra rulle til rulle, og konverterer herefter papiret på vores rullemaskiner. Du kan selv vælge om det skal være 100- eller 200 meter ruller – ligeledes kan vi tilbyde at pakke dine ruller i kartoner mod normalt enkeltvis i folie.

Vi kan også tilbyde småruller fra 3 m til 10 m.

Vi kan tilbyde gavepapir med tryk på begge sider

Hvis du vælger tryk på bagsiden af jeres gavepapir, kan det naturligvis være en mulighed at anvende et logo, således at slutbruger bliver opmærksom på din butik og dit brand.  

Rådgivning om papirkvaliteter

Vi rådgiver gerne om trykmuligheder på den valgte papirkvalitet. Hver papirkvalitet har sine muligheder og begrænsninger indenfor flexotryk. Vi producerer meget gavepapir i kvistpapir, uncoatede og coatede kvaliteter.

Kontakt os for at høre mere om vores gavepapir

Vi leverer gavepapir til grossister i ind- og udland. Vi forsøger altid at svare hurtigt og vi lægger vægt på god service og rådgivning.


Kontakt os på telefon +45 96 15 13 38 eller +45 97 51 22 75 eller på dan-bag@dan-bag.dk for at aftale nærmere.

 Vi leverer til hele Skandinavien

 Vi er fleksible og troværdige

 Vi har et bredt produktsortiment​

Om Danbag

Danbag Paper Solutions A/S er et danskejet aktieselskab. Vi producerer gavepapir, blomsterpapir, papirposer og fastfood emballage til grossist- og industrikunder.

FSC fsc certifikeret Dan-bag

kontrolrapport Dan-bag

Kontakt

Danbag Paper Solutions A/S
H.C. Ørstedsvej 22-24
7800 Skive
CVR: 32260705
+45 97 51 22 75
+45 96 15 13 38
dan-bag@dan-bag.dk

Besøg Scanbag A/S
Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies Jeg accepterer