​Vi leverer til hele Skandinavien

Vi er fleksible og troværdige

Vi har et bredt produktsortiment​

Man. - Tors.: 08.00 - 16.00​​

Fre.: 08.00 - 12.00​​

Gavepapir med og uden tryk

​Vi tilbyder gavepapir i mange forskellige udgaver og papirkvaliteter. Vi er kun ordreproducerende og har derfor ikke vores eget design. 

Vi trykker på vores moderne flexotrykmaskiner fra rulle til rulle og konverterer derefter gavepapiret på vores rullemaskiner. Du kan selv vælge om det skal være 200 meters eller 100 meters ruller – ligeledes kan vi tilbyde at pakke dine ruller i kartoner mod normalt enkeltvis i folie.

Dertil kommer, at vi også kan levere gavepapir med UV-lak, som er en blank højglanslak, der lægges på overfladen i sidste trykværk og derefter tørrer ved hjælp af UV lys.

Vi kan tilbyde gavepapir med tryk på begge sider

Hvis du vælger tryk på bagsiden af jeres gavepapir, kan det naturligvis være en mulighed at anvende et logo, således at slutbruger bliver opmærksom på detailbutikken. 

Rådgivning om papirkvaliteter

Vi rådgiver gerne om trykmuligheder på den valgte papirkvalitet. Hver papirkvalitet har sine muligheder og begrænsninger indenfor flexotryk. Vi producerer meget gavepapir i kvistpapir, uncoatede og coatede kvaliteter. Vi er lagerførende i rå-papir i disse papirkvaliteter.

Kontakt os for at høre mere om vores gavepapir

Vi leverer gavepapir til grossister i ind- og udland. Vi forsøger altid at svare hurtigt og vi lægger vægt på god service og rådgivning. 

Kontakt os på telefon 96 15 13 38 eller 97 51 22 75 eller på dan-bag@dan-bag.dk for at aftale nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

DANBAG Paper Solutions A/S

H.C. Ørstedsvej 22-24
​7800 Skive

CVR: 32260705

E-mail: dan-bag@dan-bag.dk

​​Telefon: 97 51 22 75

Telefon: 96 15 13 38

Samarbejdspartnere

Danbag Paper Solution og Scanbag er tætte samarbejdspartnere omkring emballage.

Besøg Scanbag her